Glömt lösenordet?

Gästböcker

Om oss

Online just nu

    29 gäster.
 

 

Gästbok.nu


Frågor & svar

1. Kostar det något?
Både ja och nej. Gästboken finns i två versioner. En som är helt kostnadsfri, och finansieras med reklam. Om du vill slippa reklamen och dessutom kunna anpassa gästbokens utseende så den matchar din hemsida kan du välja att betala 40 kronor per år.

2. Kan ni fixa den här funktionen?
Det är möjligt. Skicka in den till önskelistan så får vi se.

3. Har ni skydd mot spam?
Ja, fast det finns ju inget spamskydd som är helt tillförlitligt. Alla dina gästers epostadresser blir automatiskt skyddade med kryptering så att de inte börjar få spam för att de skriver i din gästbok.

4. Någon skriver elaka saker i min gästbok. Vad gör jag?
Börja med att be personen vänligt men bestämt att sluta. Om detta inte räcker tycker jag att du ska anmäla personen i fråga till deras ISP (Internet Service Provider, den operatör som de använder för att komma ut på Internet). IP-nummer och exakta datum för respektive inlägg finns i administrationen för den aktuella gästboken.

5. Kan man ta bort reklamen?
Japp, du kan ta bort reklamen helt genom att gå in på gästboksadministrationen för den aktuella gästboken, klicka på Tag bort reklamen och följa instruktionerna där.

6. Kan ni hjälpa mig med HTML-koden?
Nix, tyvärr inte. Vi tillhandahåller bara tjänsten och ger support på de funktioner som finns i gästboken. Html-koderna kan vi i regel inte ge support på eftersom det skulle ta alldeles för mycket tid i anspråk.

7. Jag har glömt mitt lösenord, kan ni skicka det?
Japp. Du beställer ditt lösenord från den här sidan.

8. Jag har dubbla formulär/meddelanderutor. Hur tar jag bort en?
Att du har dubbla meddelanderutor beror antagligen på att du både har en via formulärinställningarna och en direkt i din HTML-kod. Det enklaste är att ta bort den i formulärinställningarna, för den kan enkelt återställas. Prova det först, och om det var fel formulär kan du ge dig in i din HTML-kod för att leta upp ditt formulär där. Det börjar med <FORM> och slutar med </FORM>.