Frejas gästbok

   2017-06-19 08:10
Saknad, älskad. Alltid med mig i tanken. ❤❤
Tessan
  
 
Järbo   2016-06-19 18:52
Saknar dig sååå!! Alltid i tanken! ❤️❤️❤️
Tessan
Skicka e-post till Tessan  
 
   2016-06-19 18:52
Annons:
Gör dina inköp på nätet via Rabattkod.se. Det sparar du pengar på.
  
 
Järbo   2015-06-19 08:09
11år. Så längesedan var det jag fick beskedet av din mormor på telefon att ditt lilla hjärta inte orkade längre. Kändes som ett slag i magen och marken under mig bara försvann. Där satt jag, nybliven mamma till Bastian med allt vad det innebär, och hade förlorat mitt underbara gudbarn. Tiden har förvisso gått, men minnena lever kvar som i går. Kan fortfarande höra ditt skratt när vi busade och sjöng tillsammans. Som sagt, tiden går älskade frejselojsan men du är och förblir föralltid en del av mitt liv. ❤️
Tessan
Skicka e-post till Tessan  
 
HBG   2014-03-19 09:20
Citerar vad jag skrev för 1 år sedan
Jan
  
 
   2013-03-19 17:51
Grattis på din dag. Som jag har skrivit tidigare är vår skapare inte alltid rättvis, du skulle firat din dag med mamma och öviga vänner här ner på jorden, om det skulle vara riktigt.
Jan
  
 
   2013-03-19 15:10
20 år sen jag somnade på BB, eftersom det drog ut på värkarna och ingenting hände under natttimmarna. Mamma Carina blev arg, skulle det göra så här ont fick jag hålla mig vaken åtminstone. När du väl skulle komma var jag hur vaken som helst och fick bada dig för första gången. Idag skulle du alltså fylla dina 20 år och vi har sjungit både " Ja, må vi minnas..." och "Happy birthday"
Pappa
  
 
Järbo   2013-03-19 08:04
Grattis på din dag älskade Frejselojsan. Saknar och minns. PoK
Tessan
Skicka e-post till Tessan  
 
   2013-01-23 09:26
Grattis på din namnsdag FREJA.
Jan
  
 
   2012-12-17 08:49
Hej Freja. Jag är en röst ute i universum, ser dej ofta sitta på ett moln och titta ner. Nu vet jag att detta moln är på väg för att på julafton stanna till över där mamma Carina bor. Du vinkar ner och mamma Carina, mormor,morfar samt kusinerna Elin och Karolina vinkar upp till dej, med lite tur kanske kusin Anna är på besök. Om inte efter du har vinkat förväl till dom nämda så startar du kickstarten och puffar vidare upp där kusin Anna bor. Du vinkar ner till Kusin Anna med sin lilla dotter, om ryktet talar sanning så bär hon ditt namn ,Emil är också med på ett hörn och dom vinkar tillbaka till dej, sen far du vidare för att återkomma om ett år. kanske återvänder du redan i slutet av nästa månad när kusin Anna fyller år. Själv tycker jag inte du skulle sitta på ett moln häruppe, utan skulle vara därnere hos dina nära ock kära.Men tyvärr ödet ville annat. Innan jag far vidare ut i universum lyck önskar jag dej Freja.
En röst i universum
  
 
Stockholm   2012-11-11 23:03
Det är Fars dag och därmed är det exakt tio år sedan du sov hemma hos mig för sista gången. Inom en vecka låg du resten av ditt liv på sjukhuset.
Pappa
  
 
Uddevalla   2012-08-27 23:43
Il y a quelque chose
de plus fortque la mort.
C'est la présence des absents
dans la mémoire des vivants.


Pann (Hanna)
Skicka e-post till Pann (Hanna)  
 
Stockholm   2012-07-17 08:16
Ganska lagom till tjugo år efter din konception, är min skånska saga all. Idag övergår ditt och mitt hus till ny ägare och jag har planterat om ditt minnesträd i Enebyberg. Grattis Anna till din superdotter.
Pappa
Skicka e-post till Pappa  
 
   2012-07-06 21:45
Den 30/6 hade vi dop för Thyra. Thyra Freja Alva heter hon. Jag fick låna ditt dopband och det berättade prästen om att det var ditt. Jag älskar dig och önskar att du var med på dopet, bredvid mig i din fina rullstol. Du är mitt hjärta. Tänker på dig varje dag varje sekund. Jag älskar dig finaste Frejsalojsan <3
kusin anna
  
 
   2012-06-20 14:55
Tankar går till Freja VARJE dag! Det betyder inte att man sitter vid denna gästboken varje gång man tänker på henne. Här skriver man när man vill JAN! Detta är en sida för att skriva fina saker, minnas och aldrig glömma, INGENTING ANNAT JAN!
ANNA
  
 
   2012-06-19 21:51
Med all respekt, Eldpojken, men du bör acceptera andras känslor som de är. De här dagarna är inte som andra och det finns inget av att glömma sin dotter, vad man än gör på hennes dagar, som råkat bli de dagar som infaller vid en matematisk punkt varje år. Jag känner inte plikten att skriva här och livet rör sig på ett positivt sätt framåt, med de älskade, levande som avlidna. Du kanske tror att de här dagarna är lätta att bära bara för att tiden gått och man börjat tömma på de lager av ord jag/vi har kunnat lägga fram till en okänd mottagare. Mycket av det vi vill säga går inte att uttrycka ens för de närmaste, så låt dig fascineras av den ström av uttryck som varit. Det kommer hela tiden nya, även om de inte präntas här.
Det är glädjande att så många hittat Frejas dagbok och låtit sig drabbas av ett liv som i sin utsträckning var ett kort liv på elva, men ingalunda var kortare än andra liv, hur konstigt det än kan låta. Jag ser inte Frejas liv som förkortat, även om jag önskade att få se henne bli 19 år och ännu äldre. Vi hade roligt med Blissdatorn, som jag lät mig påverkas av och det var bara att ta konsekvenserna av hennes uttryck. Efterom hon kunde vara betydligt mer slumpmässig med den än en talande person, kunde det bli hur tokigt och surrealistiskt som helst. Och jag vet var min fascination för stumfilmens överlägsna dramatik kommer ifrån. Köksluckorna och trösklarna, liksom bestick och stolar. Nej, Freja är inte död och begraven i våra sinnen. Hon lever med oss och jag har blivit en helt annan människa än den jag kunnat bli om jag fick andra barn. Nu för mina barn som jag fortsätter att utnyttja papparoll på, hantera mina underligheter och finurligheter.
Och det var Freja som lärde mig att leva som jag gör idag.
Frejas pappa
  
 
Norr om L-krona   2012-05-24 11:54
Tyvärr Freja är inte mycket nu för tiden som dina när och kära orkar skriva i din bok, var bara din pappa som skrev när du hade din födelsedag, visserligen dagen efter.
Eldpojken
  
 
   2012-04-23 20:23
Vilken fin hemsida. Googlade bliss och hamnade här och har läst allt. Gripande och vackert men väldigt sorgligt. Har en kusin med grav epilepsi som startade när han var bäbis.
Marianne Rydh
Skicka e-post till Marianne Rydh  
 
Stockholm   2012-03-20 12:35
igår på din 19-årsdag passerade jag återigen BUS i Lund där du varit stor del av ditt liv och där du var kändis. Jag funderar ibland om läkarna kom fram till varför det gick som det gick. Vi skulle höras efter 5 eller 10 år och det har snart gått 8 år.
Jag var i huset över helgen eftersom jag varit på Peters begravning, fick 7 rosentaggar i handflatan, höll på att få ett murket bokträd över mig, lyssnat på tranorna och Wilma har lekt med Smilla. Jag har tre viner kvar i källaren, av dem du skulle fått på 18-årsdagen. Det är Spansk körvel, plommon oxh krusbärsvin. Huset är nästan totalrenoverat, så du skulle ha haft otroliga möjligheter att röra dig i rummen, liksom stigen till bryggan, som numera inte skulle vara lika skumpig som tidigare. Kvar är två rötter som jag skulle dränkt i sågspån om du levat. Det är som om du fortfarande levde, men samtidigt som om inget alls har hänt. Jag jobbar på samma jobb som innan jag flyttade ner för att få dig till min älskade dotter. Om jag hade råd, skulle jag försöka behålla huset, men det blir nog sålt till sommaren.
Pappa Kåge
  
 
Norr om Landskrona   2012-03-19 09:16
Hej Freja i dag skulle du ha fyllt 19 år om han däruppe hade varit rättvis, så hade firat din dag i hop med dina nära och kära, men han däruppe är orättvis. Hoppas att dina nära och kära skriver en rad till dej i dag, skulle dom inte göra det, så tänker dom på dej ändå. är jag helt övertygad om.
Eldpojken
  
 
Glumslöv   2012-01-05 09:36
Tycker det är en mycket fin Gästbok till Frejas Minne.
Vad jag förstår så gick Freja bort i ganska tidig ålder.
När jag läser hennes mammas, pappas och kusin Annas inlägg, så tyder det på att Freja var mycket omtyckt och därmed också mycket saknad liten flicka,
Tror att Freja uppe bland molnen vakar över sin nära och kära.
Var bare ett inlägg av en icke bekant.
Eldpojken
Skicka e-post till Eldpojken  
 
Stockholm   2011-11-14 20:34
I går var det Fars dag, den sista natt du sov hemma, innan 7 månader på sjukhus, som du till slut inte klarade av.
Jag har flyttat från huset till Alexandra i Stockholm, och när jag och hunden Fluffy tar promenad, brukar vi springa ett slag. Jag blev så andfådd att jag tänkte på ditt sista dygn och din puls som bara steg och steg. Och hur det kunde ha varit i din kropp och medvetande, när du led så fruktansvärt att jag måste gå ut och gråta. Hur utpumpad och trött du verkade efter att baklufenpumpen avlägsnades och vi som ville att du skulle vara pigg. Hur plågsamt det är att tänka att jag blev förbannad på dig den sista veckan, den natten du inte kunde sova rätt i sängen. Du blev jätteledsen och fick ligga själv i din säng utan min tröst Jag längtar så efter dig och gråter i parkens mörker.
Pappa
Skicka e-post till Pappa  
 
   2011-06-19 08:40
Återigen olycksdagen som nu samlat 7 år och ännu är det bara lite lugnare dessa dagar. I går trodde jag att jag glömt bort det, men så plötsligt var jag som förstummad och undrade vad det var med mig. Det slog mig att vi för sju år sen hastade åter in i sjukhuset. Jag hade tidigare under dagen sett en bild på internet av någon okänd, men jag kunde urskilja att bilden var tage precis samma dag som du dog, och sen var det kört. Nu saknar jag dig så enormt igen, man tror att det fördunklas, och kan inte sluta tänka på när jag kom springande och såg att nattsköterskan plockade ut alla sjukhusgrejer och jag förstod att det var slut Men det tar aldrig slut.
Pappa Kåge
  
 
   2011-05-10 07:03
Saknar dig så det gör ont!
Kusin anna
  
 
Trollhättan   2011-03-27 04:21
Hej Freja saknar ju dig. Vet du att jag har två hundar nu? Supersöta....Massa kram till dig
Angel
  
 
   2011-03-19 23:05
... och nu på kvällen smakar jag på ett plommonvin som jag och mamma Carina plockat sommaren 1992, ett av alla de vällagrade viner du skulle få på din 18-årsdag.
Pappa