Katthemmet Kompis

Katthemmet Kompis Gästbok

Skriv gärna en rad i vår gästbok. Håll en god och trevlig ton när ni skriver era inlägg. Kränkande och olämpliga inlägg kommer att tas bort så fort vi upptäcker dem. Pga. av att katternas skötsel tar mycket tid har vi inte tid att läsa i gästboken varje dag men 1-2 ggr/vecka ska vi försöka hinna med.

CARINA MOBERG   2017-01-19 19:32
LJUNGNÄS
Vår katt sisse försvann oktober föra året sköldpadd färgad är hon
Skicka e-post till CARINA MOBERG  NYTTEBLADE4488@GMAIL.COM
 
charlotte nilsson   2016-10-27 19:09
nybro
ville bara tacka att just jag fick bli matte till den underbara clabbe som föddes sommaren 2013, han fick sen namnetsimson . jag hade bestämt mig för en annan katt och skulle bara skriva papper. frågade då om jag bara kunde få titta på kattungarna först. och där vid micron satt han , min stora kärlek , trodde aldrig att man kunde känna en sån omedelbar lycka o kärlek till en katt. jag tog upp honom i famnen och genast började han nosgnugga och bet mig i näsan . han blev mig så nära mitt hjärta och varje dag med honom var ljus . i maj i år blev han dödad av en bil och något dog i mig .... jag har nu en brittisk korthår som heter olle som jag älskar , men simson har en speciell plats i mitt hjärta och jag saknar honom precis varje dag - kram till er och ert viktiga arbete
Skicka e-post till charlotte nilsson  lottpott4960@hotmail.com
 
Madelene Wernersson  2016-09-24 17:21
Osby
Glömde skriva att min arbetsgivares sambo, tar en katt som heter Tassa i nackskinnet. och kastar ut henne. Ibland sparkar han på stackars Tassa när hon inte vill gå ut. Och sparkar på en hund som heter Bella.
Skicka e-post till Madelene  Wernersson evamadelenewernersson@outlook.com
 
Madelene Wernersson  2016-09-24 16:48
Osby
Jag känner en katt som heter Emmy och är 8 år. Hon måste bo i kall lada när där är en skål med vatten fryser det till is på vintern. Emmy får INTE komma in när det är dåligt väder stackars Emmy var tvungen att vara ute när det var 15 minus. Kommer hon in tar min arbetsgivare henne i nackskinnet och SLÄNGER ut henne. Min arbetsgivare sa att hon skulle ringa en jägare som kom och skjut Emmy för min arbetsgivare vill INTE ha katten. Då sa jag skulle prata med ett katthemm så Emmy skulle få det bättre det tyckte min arbetsgivare var bra. Den 18 juli skjutsade jag Emmy till ett katthem i Kristianstad. Där vet jag att hon har det bra. När jag ska till Kristianstad näsemmta gång ska jag köra och träffa Emmy.
Skicka e-post till Madelene   Wernersson evamadelenewernersson@outlook.com
 
Anton  2016-08-19 15:08
Stockholm
Katter är bättre än hundar. alla vet d
 
 
Gösta  2016-02-29 14:23
Norrtälje
Tar ni hand om katter
 
 
carina  2015-11-16 13:57
Tomelillaööl.
En katts spinnande sänker hjärtfrevensen och blodtrycket Man mår helt enkelt bättre med en spinnande kstt i knäett
Skicka e-post till carina gizmo414@spray, se
 
Roland Kempe  2015-11-14 23:28
FARSTA
Jag förlorade min katt nyligen hon
blev 13 år Söker nu en ny liten vän
Skicka e-post till Roland Kempe rolandkempe14@gmail.com
 
Carola (Webmaster)  2015-11-01 08:44
Ubbarp
Hej Gith

Jag förstår så väl er sorg och saknad över lilla Fia som blev sjuk i cancer. Jag vet att det kan ta lång tid att sörja och många gånger finns saknaden alltid kvar även om man så småningom kan glädjas åt den tid man ändå fick tillsammans.

Kram, Carola (webmaster)
Skicka e-post till Carola (Webmaster) carola@katthemmetkompis.se
 
Gith Forsberg  2015-10-29 20:57
Mönsterås
Jag älskar kattar min lillaFia blev knappt 14år gammal .Vi fick ta bort henne hon fick juvercancer. Vi saknar henne så.Hon var en sköldpaddafärjade fin honkatt. Nu är hon i Rimforsa begravd. Kommer ej tillbaka Till oss.Vi saknar henne så !
Skicka e-post till Gith Forsberg Gith.forsberg@icloud.com.........