Katthemmet Kompis

Katthemmet Kompis Gästbok

Skriv gärna en rad i vår gästbok. Håll en god och trevlig ton när ni skriver era inlägg. Kränkande och olämpliga inlägg kommer att tas bort så fort vi upptäcker dem. Pga. av att katternas skötsel tar mycket tid har vi inte tid att läsa i gästboken varje dag men 1-2 ggr/vecka ska vi försöka hinna med.

Karin  2018-02-11 00:01
Växjö
Jag säger så här,vi han ju aldrig äns kolla runt innan Maritha nästan kastade ut oss..
Förlåt men jag o mina vänner blev väldigt ledsen o besvikna..
Åker så långt får 2 min besök.
Mvh Karin
Skicka e-post till Karin gullbrand71@yahoo. se
 
Carola (Webbansvarige)  2018-02-10 21:17
Ubbarp
Maritha hälsar att hon ber om ursäkt om Karin tyckte att hon var otrevlig.
Hon vidhåller dock att det var hennes beslut att Karin och hennes vän inte kunde få en katt via Kompis. Även om det är en god vän säger Maritha att vännen aldrig var inne och hälsade på katterna.

Katthemmets Kompis policy är att alla som vill ha en katt ska besöka och träffa katten ifråga för att hon ska se att det fungerar bra dem emellan. Maritha är också noga med att alla katter som omplaceras får ett bra hem med tanke på att den del katter kan ha varit ute för tråkiga saker i sina tidigare liv.

Vänliga hälsningar
Carola (Webbansvarig för hemsidan)
Skicka e-post till Carola (Webbansvarige) carola@katthemmetkompis.se
 
Karin  2018-02-08 00:07
Växjö
Jag har aldrig blivit så dåligt bemött någonsin..
Vi fick inte ta någon katt pga gammalt groll..
Dessutom så var det en god vän som ville ha katt eftersom jag själv är katt allergiker men älskar katter och alltid sett till att dom har det bra..
Väldigt dåligt bemötande 😒
Skicka e-post till Karin gullbrand71@yahoo.se
 
Cristina pettersson   2018-01-10 07:19
Jönköping
Bäbisch 1årig helgrå kastrerad pojkkatt försvann från hemmet den 9/12-17. Han har ett litet överbett +en minimal vit fläck på bröstet. Snälla om ni sett honom eller vet var han är så ring mig. Mvh cristina 0728681393
Skicka e-post till Cristina pettersson  tinituzzZzz@gmail.com
 
Britt Hellstrom  2017-04-17 10:16
Bäckebo
Hej jag skulle vilja komma och se era katter jag har haft många katter men nu har jag ingen katt jag vill ha en hanne och vad korstar en katt jag b0r i en lägenhet men jag har skogen på baksidan jag hade en katt men ha dog i canser. min mobil 070-9284968.
Skicka e-post till Britt Hellstrom Svenska kyrkan.se
 
Madelene Wernersson  2017-03-21 22:31
Osby
Nu har Emmy fått ett nytt bra hem hos en äldre dam
Skicka e-post till Madelene  Wernersson evamadelenewernersson@ourlook.com
 
CARINA MOBERG   2017-01-19 19:32
LJUNGNÄS
Vår katt sisse försvann oktober föra året sköldpadd färgad är hon
Skicka e-post till CARINA MOBERG  NYTTEBLADE4488@GMAIL.COM
 
charlotte nilsson   2016-10-27 19:09
nybro
ville bara tacka att just jag fick bli matte till den underbara clabbe som föddes sommaren 2013, han fick sen namnetsimson . jag hade bestämt mig för en annan katt och skulle bara skriva papper. frågade då om jag bara kunde få titta på kattungarna först. och där vid micron satt han , min stora kärlek , trodde aldrig att man kunde känna en sån omedelbar lycka o kärlek till en katt. jag tog upp honom i famnen och genast började han nosgnugga och bet mig i näsan . han blev mig så nära mitt hjärta och varje dag med honom var ljus . i maj i år blev han dödad av en bil och något dog i mig .... jag har nu en brittisk korthår som heter olle som jag älskar , men simson har en speciell plats i mitt hjärta och jag saknar honom precis varje dag - kram till er och ert viktiga arbete
Skicka e-post till charlotte nilsson  lottpott4960@hotmail.com
 
Madelene Wernersson  2016-09-24 17:21
Osby
Glömde skriva att min arbetsgivares sambo, tar en katt som heter Tassa i nackskinnet. och kastar ut henne. Ibland sparkar han på stackars Tassa när hon inte vill gå ut. Och sparkar på en hund som heter Bella.
Skicka e-post till Madelene  Wernersson evamadelenewernersson@outlook.com
 
Madelene Wernersson  2016-09-24 16:48
Osby
Jag känner en katt som heter Emmy och är 8 år. Hon måste bo i kall lada när där är en skål med vatten fryser det till is på vintern. Emmy får INTE komma in när det är dåligt väder stackars Emmy var tvungen att vara ute när det var 15 minus. Kommer hon in tar min arbetsgivare henne i nackskinnet och SLÄNGER ut henne. Min arbetsgivare sa att hon skulle ringa en jägare som kom och skjut Emmy för min arbetsgivare vill INTE ha katten. Då sa jag skulle prata med ett katthemm så Emmy skulle få det bättre det tyckte min arbetsgivare var bra. Den 18 juli skjutsade jag Emmy till ett katthem i Kristianstad. Där vet jag att hon har det bra. När jag ska till Kristianstad näsemmta gång ska jag köra och träffa Emmy.
Skicka e-post till Madelene   Wernersson evamadelenewernersson@outlook.com